lunes, 16 de marzo de 2020

Equip d'Educadores Primària

 Estimats Pares i Mares del Cicle Primària del Col·legi Tomàs Llàcer:

Des de l'Equip d'Educadores (Desirée,María José i Inma) us volem donar unes pautes perquè aquest període de permanència a casa dels vostres Fills i Filles siga una continuació de tot allò treballat i aprés al Col·legi.

Tal i com haureu pogut escoltar als diferents mitjans de comunicació, és molt important mantindre una bona higiene de mans i del cos en general.

Us adjuntem uns consells:

Hem seguit aquest procés moltes vegades al llarg de la jornada escolar, sobretot,abans i després de l'esmorzar i dinar i cada vegada que els/les Alumneshan utilitzat el servei

Aquesta mesura s'ha fet extensiva a tots/es els/les Alumnes, incloent-hi els més dependents. No cal dir que,els Professionals també hem seguit aquestes recomanacions.

Us aconsellem igualment que a casa,mantingueu la mateixa rutina de somni/descans ,horaris de desdejuni, esmorzar, dinar, berenar i sopar el més semblant possible a l'horari escolar perquè els/les Alumnes no noten el canvi quan tornen a les aules (esperem que siga molt prompte)

És imprescindible que l'alimentació siga equilibrada i reforçadora de les defenses, D'aquesta manera els Xiquets i les Xiquetes estaran més fortes i resistents

No hay comentarios:

Publicar un comentario